OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tadžīnas receptes
2024. gada 30. augustā, 12:00

Tadžīna ar vistu un baravikām

Ir produkti, kuri gatavošanas procesā izveido īpašu garšas buķeti. Šoreiz tās ir baravikas un vistas gaļa. Un, protams, īpaši šīs garšas nianses jūtamas gatavojot tadžīnā.

Pagatavošana

4 porcijas
1

Baravikas iemērc ūdenī uz 15 min. Šampinjonus notīri un sagriez daiviņās.

2

Tadžīnā uzkarsē eļļu, pievieno smalki sakapātus ķiplokus un apcep spārniņus no abām pusēm. Pievieno dilles, šampinjonus, pārlej ar ūdeni, kur bija iemērktas baravikas, pārkaisi ar kariju, sāli, pipariem un uzliec tadžīnas vāku. Spicītē ielej ūdeni un sautē uz mērenas uguns apmēram 40 min.

3

Pasniedz ar svaigiem salātiem un sviestā ceptiem kartupeļiem.