Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
otrdiena, 8. oktobris
Risotto with cheese and beet, selective focus

Risoto ar bietēm

Sastāvdaļas
  • 1 gl. apaļgraudu rīsu
  • 3 gl. vistas buljona
  • 1 sīpols
  • 50g siera
  • 1 biete
  • 2 ēd.k. eļļas
  • sāls, svaigi malti pipari
Risoto - itāļu valodā nozīmē "mazais rīs", īpaši populārs Itālijas ziemeļos. Šoreiz šo ēdienu piedāvājam ar bietēm. Nobaudiet!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Katliņā ar biezu dibenu uzkarsē eļļu un apcep tajā smalki sakapātus sīpolus. Pievieno rīsus, apmaisi un cept vēl 2-3 minūtes. Pielej 1 glāzi buljona un sautē, kamēr viss buljons iztavaikos. Pakāpeniski pievienojot buljonu, sautē, kamēr rīsi ir mīksti.
2
Pievieno sieru, sāli un piparus, visu sajauc. Pasniedz, pārkaisot ar bietēm, kas sagrieztas plānās šķēlītēs.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi