Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
otrdiena, 8. oktobris
Ļoti vienkārši pagatavojams ābolu pīrāgs! (Foto: Inga Akmentiņa-Smildziņa, Mammamuntetiem.lv)

Kefīra - ābolu plātsmaize. Apēdam lielo ābolu ražu! 4

Sastāvdaļas
  • Kefīrs 1 glāze
  • Milti 2 glāzes
  • Cukurs 1 glāze (var mazāk)
  • Olas 3
  • Cepamais pulveris 1/2tējk.
  • Āboli pēc vajadzības
  • Kanēlis
Šīs plātsmaizes gatavošana aizņem ļoti maz laika, un arī izmaksu ziņā nav dārga. Jo īpaši šogad, kad ābolu pilni dārzi! Recepti iesaka ģimeņu portāls Mammamuntetiem.lv.

Pagatavošana

1
Olas sakul ar cukuru, pievieno kefīru, miltus un cepamo pulveri.
2
Sagriez šķēlītēs ābolus. Tos vari pārkaisīt ar cukuru un kanēli, samaisīt.
3
Plāti izklāj ar cepampapīru, lej virsū mīklu un pa virsu kārto ābolus.
4
Cep 220 grādos apmēram 15 minūtes.

Skatīt visus komentārus

Kūkas