Kefīra - ābolu plātsmaize. Apēdam lielo ābolu ražu! 4
Sastāvdaļas
- Kefīrs 1 glāze
- Milti 2 glāzes
- Cukurs 1 glāze (var mazāk)
- Olas 3
- Cepamais pulveris 1/2tējk.
- Āboli pēc vajadzības
- Kanēlis
Šīs plātsmaizes gatavošana aizņem ļoti maz laika, un arī izmaksu ziņā nav dārga. Jo īpaši šogad, kad ābolu pilni dārzi! Recepti iesaka ģimeņu portāls Mammamuntetiem.lv.
Pagatavošana
1
Olas sakul ar cukuru, pievieno kefīru, miltus un cepamo pulveri.
2
Sagriez šķēlītēs ābolus. Tos vari pārkaisīt ar cukuru un kanēli, samaisīt.
3
Plāti izklāj ar cepampapīru, lej virsū mīklu un pa virsu kārto ābolus.
4
Cep 220 grādos apmēram 15 minūtes.
4 komentāri