OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Grilam
2023. gada 18. novembrī, 05:35

Desiņas bekona apvalkā

Pēc šīs receptes ļoti garšigas sanāk pat pašas vienkāršākās desiņas. Bet ja jums būs desiņas no īstas gaļas, rezultāts būs vienkārši fantastisks! Un av svarīgi no kādas gaļas - vistas, cūkgaļas vai jēra gaļas - šajā gadījumā der viss!

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Timiāna un rozmarīna lapiņas noņemt no kātiņiem, smalki sakapāt un kopā ar pipariem apcept uz sausas pannas 1-2 minūtes. Tā smaržas un garšas būs spēcīgākas. Desiņas apsmērēt ar eļļu un pārkaisīt pāri apceptās garšvielas, lai desiņas būtu pilnīgi noklātas ar garšvielām. Katru desiņu ietīt bekona šķēlē un sastiprināt ar koka irbulīti.

2

Cept uz karstām oglēm 5-8 minūtes atkarībā no desiņu resnuma.