Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
otrdiena, 8. oktobris
Shutterstock

Vraps ar ceptu vistu

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 2 avokado
  • 1 sauja rukolas salātu
  • 1 laims
  • 4 ēdk. pesto
  • 1 ēdk. eļļas
  • 1 tējk. karija pulvera
  • sāls, malti pipari
Lieliska pusdienu opcija piknikam ir tortiljas plācenī ietīts pamatēdiens, tā sauktais vraps. Nevajadzētu aizmirst paņemt līdzi arī mitrās salvetes, ar kurām pēc ēšanas notīrīt lipīgos pirkstus.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas fileju pārgriez plakaniski un ierīvē ar eļļu, kariju, sāli, pipariem. Cep uz pannas gatavas. Noliec malā atdzist.
2
Tortiljas plāceni apsmērē ar pesto, liec virsū vistu, pusīti sagriezta avokado un rukolu. Apslaki ar laima sulu.
3
Respektējot vistas filejas anatomiju, visu smuki aizritini, ietin cepampapīra loksnē un nostiprini ar gumiju.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni