Vraps ar ceptu vistu
Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 2 avokado
- 1 sauja rukolas salātu
- 1 laims
- 4 ēdk. pesto
- 1 ēdk. eļļas
- 1 tējk. karija pulvera
- sāls, malti pipari
Lieliska pusdienu opcija piknikam ir tortiljas plācenī ietīts pamatēdiens, tā sauktais vraps. Nevajadzētu aizmirst paņemt līdzi arī mitrās salvetes, ar kurām pēc ēšanas notīrīt lipīgos pirkstus.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Vistas fileju pārgriez plakaniski un ierīvē ar eļļu, kariju, sāli, pipariem. Cep uz pannas gatavas. Noliec malā atdzist.
2
Tortiljas plāceni apsmērē ar pesto, liec virsū vistu, pusīti sagriezta avokado un rukolu. Apslaki ar laima sulu.
3
Respektējot vistas filejas anatomiju, visu smuki aizritini, ietin cepampapīra loksnē un nostiprini ar gumiju.