Tēja ar čili, ingveru un apelsīnu
Sastāvdaļas
- 2 ēd.k.sausa zaļā tēja ar apelsīniem un čili
- 1l vārošs ūdens
- kanēļa stnadziņa
- 1 ēd.k. brūnais cukurs
- 2cm ingvera sakne
- krustnagliņas
- apelsīns
Iestājoties vēsākam laikam biežāk priekšroku dodam karstiem dzērieniem. Lai jūsu tējas rituālā ieviestu dažādību, piedāvājam vēl vienu lielisku un vienkāršu tējas pagatavošanas recepti.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Kartumizturīgā traukā iebērt tēju. Pievienot kanēļa standziņu, krustngaliņas, ingvera sakni un pārliet ar vārošu ūdeni. Ļaut ievilkties 15min. un tēju izkāst.
2
Apelsīnu sagriezt šķēlēs, pārkaisīt ar cukuru un pievienot tējai. Ļaut ievilkties vēl 2-3 min. un uzreiz pasniegt.