svētdiena, 28. aprīlis
2 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
2019. gada 27. februārī 13:32
Glāzi alus un kafiju, to, protams, pie visām zupām ūdens vietā lej. Bet, pie tā visa brūvējuma kaut kas noteikti pietrūkst. Varbūt kāda siļķe un glāze kefīra? Pastiprinās garšu daudzveidību. Sātīgumu uzlabos.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
d
2019. gada 23. oktobrī 10:20
Kaut ko tādu gan par gulašzupu nenosauksi, ungāriem būtu liels pārseigums. Tad jau mūsu skābeņzupā arī var garneles bērt...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi