sestdiena, 27. aprīlis
6 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
2018. gada 6. decembrī 14:12
Piedodiet, idioti, kas vārās ilgāk- smalki sagriezti kartupeļi, jeb zirņi? Un zirņi pat mērecēti nav. Vāks, ne recepte.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
smaids
2018. gada 10. decembrī 22:08
Kur vispār var dabūt pilsētnieki kūpinātu ribiņu?!Tas,kas ir veikalā nav kupināts,bet piešpricēts!!!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
>smaids
2018. gada 11. decembrī 20:57
Kūpinātas ribiņas vairs Latvijā nopirkt nevar? Tu jobu dalsa, jeb jobnulsa??? Ak jā, mammīte ēdienu atnes...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
zz
2018. gada 14. decembrī 00:24
Nekāds ūdens nav jānolej, ne pirmais, ne pēdējais
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Nauris
2018. gada 14. decembrī 10:01
Ūdeni nost nelej jo ribiņām vārotie veidojas buljons.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
o
2018. gada 18. decembrī 14:58
šādu zupiņu mana ģimenīte ēd labprāt.Dzeltenos šķeltos zirņus nav iepriekš jāmērcē.Lieku uzreiz kopā ar gaļiņu / bet var bez gaļas , nebūs tik smeķis/burkāniem ,sīpoliem.Pēc 20min pievienoju kartupeļus/ bet smalki negriežu/. Zirņus pirms tam gan vairākos ūdeņos noskaloju,lai zupe nebūtu klīsteris.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi