Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
10 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
2019. gada 25. janvārī 18:40
Ak, mīļais Dievs! Frikadeles likt kopā ar makaroniem...frikadeles būs minūtes laikā gatavas, makaroni- 10- 20 minūtes. Lopi tādi, nobaudiet, pēc jūsu receptēm gatavotu ēdienu! Vot, cūkas!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kowelenzer
2019. gada 25. janvārī 18:42
Nu, jej bogu, absolūti idioti recepti rakstījuši!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
pievienojos Kowelenzer
2019. gada 27. janvārī 15:32
Pilnīgi debīla recepte. Mūsdienās truša gaļa ir dārga. Un arī laiks ir dārgs. Nav jēgas taisīt kaut kādas frikadelles, kaut ko cepināt. Ja gribas truša zupu, var mierīgi ņemt truša kaulus, drusku apcept, likt vārīties, noputot, kad gaļa gatava, to izņemt, atkaulot sagriezt. Tikmēr liek vārīties dārzeņus. Es personiski truša gaļas buljonā kāpostus nevārītu. Kāposti sader ar cūku, liellopu, aitu, kazu, bet nesader ar putniem, medījumu un trusi. Es liktu burkānus, pastinaku, papriku, kartupeļus, zirņus, pupas, lēcas, kabaci (lielos gabalos, pašās beigās), puravu, seleriju kātus vai sakni. Ne vairāk kā 5 reizē no nosauktā. Kad zupa dārzeņi gandrīz mīkksti, liktu klāt atkauloto un smalki sagriezto gaļu un, ja gribas zupu biezāku, kādu makaronu. Ja gribas asāku, var pielikt tomātu mērci un čilli. Viss! Nav nekādi dārzeņi jācepina, nekādas frikadelles jātaisa. Pietiek, ka buljona gaļu atkaulo, sagriež un atliek atpakaļ zupā, kad tā nāk gatava.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kowelenzer
2019. gada 27. janvārī 16:29
Cik sapratu, tu esi Frau, tobiš namamāte, ne namatēvs. Jo smuku zupiņu uzbūri, vainas nekādas:) bet, no truša, arī jēra, es zupu nekad nevārītu. Tikai čuguna katlā (saukts par pīli)- riktīgs šmoris būtu! Zupām cūciņa ir gana laba, īpaši frikadeļu zupai. Bet, receptes lielākais absurds- likt frikadeles un makaronus vienlaicīgi. Frikadeļu zupā, frikadeles liek pēdējās, vāks katlam virsū, uzvirst, uguni nost, gatavs!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
zina
2019. gada 1. februārī 15:04
Es vispār brīnos par tām stulbajām ēdienu receptēm. Vai tie jaunie dunduki , kuri tās receptes te liek paši to ēdienu ēd ? Un ja vēl saviem bērniem to ceļ priekšā , tad nav jābrīnās KA BĒRNS NEKO NEĒD.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
smaids
2019. gada 1. februārī 16:28
Nu ja nav zupa,tad no truša frikadeļu zupu es nekad neēstu , vēl makaroni, Ķīnas kāposts, zirņi,kas par idiotu izgudroja recepti!?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
ap-17
2019. gada 2. februārī 08:01
Zurnala Sieviete atradu veselu lappusi Trusa galas edieni. Un ja vardu Trusis aizvietotu ar Trusa izstradajumu-...nemam treknu kaki
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
sausmas ne cilveki!
2019. gada 2. februārī 08:24
Stulbie cilveki! Jums est nav ko? Ka var tik bezgala milu dzivniecinu ka trusiti nokaut un apest. Pretigie izdzimumi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Patiesība
2019. gada 2. februārī 16:12
Veljoprojām pārsteidz kā vairums cilvēku uzskata, ka tiem ir nepieciešama gaļa tāpat kā gaļēdājiem dzīvniekiem. Jautājums - vai savu ķermeni arī ar mēli tīrat laizot?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
...
2019. gada 2. februārī 16:19
Kad LV sabiedrība būs pamodusies no tumsonības, tad viss būs kā vajag. Civilizēti cilvēki nemaksā par speciāli nogalinātu dzīvnieku. Kur nu vēl spiež to nabaga miesu ēst bērniem. Žēl bērnu. Un visiem kas pret vegānismu - kā pašiem notiek cīņa ar aptaukošanos, diabētu un sirds un asinsvadu slimībām?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi