Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Pensionārs
2019. gada 26. aprīlī 13:37
Siers ir dārgs. Ja būtu naudas sieram es uztaisītu lazaņu nevis mestu kopā ar nabagēdienu bietēm.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Tikai stulbs jautāsjums
2019. gada 26. aprīlī 15:34
Ja zupai ņem bieti 350gr un tad klāt vēl ņem 500gr marinētu biešu, vēl piecus selerijas kātus un vēl gurķi, kas to visu ēdīs, rota karavīru, ja? Uz cik person šitais kvantums ir domāts?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
beerdrinkers
2019. gada 26. aprīlī 22:39
svaiga biete un 1 burc. marinētas bietes (500ml) 150g mīksts kazas siers 2 lauku gurķi. Kas tur sanāks? Nu, nelieniet ēdienu gatavošanā, ja jūs ar virtuvi esat uz jūs. Idioti:((( svaigu bieti kopā ar marinētu...Vāks:(
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
beerdrinkers
2019. gada 26. aprīlī 23:21
A moš es kļūdos un to tiešām kāds ēd. Vien jautājums- to, konservantu pilno etiķi, nu to, no marinētajām bietēm, veselīgajā zupā ir klāt jālej, jeb jāpiedzer desertā?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi