Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
2018. gada 28. decembrī 16:51
Nopērc panētas krabju nūjiņas, jeb panētas garneles, saldētā veidā, tas nav dārgi. Ielej pannā eļļu, kad eļļa būs sakarsusi, uzliec tās krabju nūjiņas (es labāk garneles mīklā) un uzcep. Minūti cep, tad apgriez, uzliec pannai vāku un uguni uz minimālā un vēl trīs minūtes. Viss, gatavs! Kā man riebjas receptes no sērijas "kad runcim nav ko darīt". Tās krabju nūjiņas jau ir pusfabrikāti! Pie tam, ja tās "krabju nūjiņas" ir lētais gals, tad tur neviens krabiitis nav cietis- tā ir menca un krāsvielas. Ja ja, nopērkot pusfabrikātu, zivju izstrādājumu, tiešām vajaga to nogalināt pēc šīs receptes, nokrāsot zaļu un izmest ārā?
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
re
2018. gada 28. decembrī 18:25
100% vēzis!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
L.
2018. gada 29. decembrī 08:28
Vakarinjas ienaidniekam :-)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Aija
2018. gada 29. decembrī 09:21
A kur ola,to nevajag????
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi