Nopērc panētas krabju nūjiņas, jeb panētas garneles, saldētā veidā, tas nav dārgi. Ielej pannā eļļu, kad eļļa būs sakarsusi, uzliec tās krabju nūjiņas (es labāk garneles mīklā) un uzcep. Minūti cep, tad apgriez, uzliec pannai vāku un uguni uz minimālā un vēl trīs minūtes. Viss, gatavs! Kā man riebjas receptes no sērijas "kad runcim nav ko darīt". Tās krabju nūjiņas jau ir pusfabrikāti! Pie tam, ja tās "krabju nūjiņas" ir lētais gals, tad tur neviens krabiitis nav cietis- tā ir menca un krāsvielas. Ja ja, nopērkot pusfabrikātu, zivju izstrādājumu, tiešām vajaga to nogalināt pēc šīs receptes, nokrāsot zaļu un izmest ārā?
Fritētas krabju nūjiņas
Pievienot komentāru
Populārākais šodien