Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Replika
2019. gada 27. martā 09:36
Nesaprotu, kāpēc auzu pārslas būtu jāvāra? Viņas taču ļoti labi uzņem šķidrumu un piebriest bez nekādas vārīšanas. Tāpat, kā griķi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
I
2019. gada 27. martā 11:38
Var auzu pārslas arī uzbriedināt pa nakti un ēst no rīta. Tā daru siltajā sezonā, bet gada aukstajā sezonā prasās tomēr uzvārīt. Daudz un dažādu variāciju receptēm ar auzu pārslām.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
a
2019. gada 27. martā 12:50
tā tav putra, bet biezputra. putra ir latviešu nacionālais dzēriens.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi