Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Kowelenzer
2019. gada 8. februārī 13:49
Re, cik vienkārši- apcep aknas, samaļ un pastēte gatava:))) Nē, apceptām aknām un speķim, līdz pastētei tāls ceļš ejams. Aknas un speķis ir stundu jāsautē, tikai tad malšana. Samalto masu katlā, katlu lielākā katlā un stundu karsē ūdens peldē- taukvielas izšķīst un pastēte iegūs vajadzīgo konsistenci. Tad sviestu klāt un seko kulšana. Un tikai tad pastēte ir gatava pildīšanai trauciņos un likšanai ledusskapī. Pastētes pagatavošana ir visai laikietilpīgs process.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
BaibaVulgaris
2019. gada 9. februārī 15:36
Nezinu gan,vai tik laikietilpiigs , es vistas alknu pasteti dabonu gatavu 30 minūtēs, apcep un pec tsm pielej buljonu un izsaute aknas ar burkaniem un sīpoliem mīkstas, var pielikt beigās sviestinu un pasautet vēl 5 min. Tad atdzesejam līdz siltai temp. un gazhamvisu iekšā blenderii un sablendejam līdz velamajai kondicijai un gatavs. Ja par maz šķidruma blenderim pielejiet vēl buljonu. Pat tāds sliņķis kā es to varu uztaisit dazas reizes:)
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kowelenzer
2019. gada 9. februārī 17:15
BaibaVulgaris, vistu akniņas jā. Bet receptē ir liellopu aknas. Tā tomēr ir starpība. Un, arī tu vistas akniņas pasautē, ne apcep, samal, gatavs.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
BaibaVulgaris
2019. gada 9. februārī 22:35
Nē, nu skaidrs, ka pasaute, lai ir gatavas, jelas jau neviens nerij, bet stundu vel pec tam vēl katlā sautet, tad maltcaur mašīnu, nu kam tas vajadzīgs, ja vien netaisi pārdošanai.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi