Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
7 komentāri
Sakārtot:
Svētais Naivums
2020. gada 13. jūlijā 12:05
Padomijajas laika recepti vairs nevar realizēt, tas fiziski nav iespējams, vairs nevar iegādāties desu no Doktora, kura ietīta lētā tualetes papīra apvalkā ar zāģu skaidām piedevām.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Svētais Naivums
2020. gada 13. jūlijā 15:39
> Krists Baumanis Šodien 15:18 Krist Baumani, padomijas laikos nebija sojas, modificētās vispār nebija, kukurūza visa beidzās Hruščovam nomirstot, par Mendeļejeva tabulu padomijas rūpniecībā pat sapņot nevarēja, kur nu vēl pielietot. Tā būtu bijusi padomijas tautai pārāk dārga izprieca. Tualetes papīrs un zāģu skaidas bija vienīgās pieejamās piedevas.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Melānija
2020. gada 13. jūlijā 19:17
Pareizi,KRIST,tagad reti kura desa ir bez visādiem piejaaukumiem,reti kura ir ēdama.Tā,diemžēl, ir,naav īstas kontroles,katrs ražotājs ražo,lai tikai būtu lielāka peļņa.Tiem salātiem nav nekāda vaina.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Valdis Gūtmanis
2020. gada 14. jūlijā 07:15
Padomju laikā tāds termins kā Olivjē vispār neeksistēja-bija rosols....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Futs Bols
2020. gada 15. jūlijā 06:18
SN, tad pamēģini pagatavot pēc oriģinālās 19.gadsimta receptes. 5 personām vajadzēs: Рябчиков — 3 шт., картофелю — 5 шт., огурцов — 5 шт., салату — 2 кочешка, провансаля — на ½ бут. масла, раковых шеек — 15 шт., ланспику — 1 стакан, оливок, корнишонов — всего ¼ фунта, трюфелей — 3 шт.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Rosols
2021. gada 19. decembrī 11:06
Mūsdienās desu likt klāt ir ļoti riskanti. Var saindēties. Tad jau labāk vārītu liellopa gaļiņu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Babella
2021. gada 20. decembrī 17:17
Gatavoju:vārīta liellopa gaļa,kartupeļi,skābēti gurķi,olas,saldētie zirnīši.Burkānus nelieku.Saucu par gaļas salātiem.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi