Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
2 komentāri
Sakārtot:
Kapers
2019. gada 22. martā 15:23
Manuprāt, 25-30min ilga laša gabala vārīšana ir daudz par daudz. Tur taču no tās zivs nekas pāri nepaliks, viss saies putrā!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kowelenzer
2019. gada 22. martā 16:30
Nav par daudz, nesaies putrā, būs pietiekoši stingri zivs gabaliņi. Tas ir vairāk, kā puskilo laša gabals. Vienīgais, 3 litri ūdens ir stipri par daudz- jo vairāk ūdens, jo liesāks sanāks buljons, pie tam laša pārliešanai pietiks ar litru, pārējo izliet? Bet tā jau recepte korekta, tas portālā ir rets gadījums.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi