Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
6 komentāri
Sakārtot:
Anna
2022. gada 22. decembrī 17:14
Paldies! Ļoti garšīgi pīrādziņi sanāca! Veiksmi Jums!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Gudrgalva
2022. gada 27. decembrī 09:21
Paldies, ļoti garšīgi sanāca, bet foto pie raksta gan maldinošs. Pīrādziņi sanāk kā pīrādziņi nevis kā kārtainās mīklas kruasāniņi.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
B
2023. gada 10. janvārī 15:55
Nē, fotogrāfija pilnīgi atbilstoša, es tādus pīrādziņus cepu gadus trīsdesmit. Un neviens nav aizliedzis rauga mīklas pīrādziņus satīt kā kruasānus. Sena, ļoti laba recepte. Un rullēju kā kruasānus.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Junora Grāvīte
2023. gada 24. novembrī 10:26
"Šie pīrādziņi ir ļoti ātri pagatavojami, jo mīkla nav jāraudzē – Yes! Un tad apskatamies punktu Nr7....
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
A
2023. gada 23. decembrī 23:45
Puspaciņa rauga nozīmē 50g... Sanāca tiešām garšīgi - iesaku.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anita .
9. februārī 06:19
Bet raugu sauso vai svaigo???
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi