Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Kapers
2018. gada 19. septembrī 16:09
Receptei nav ne vainas, tik gribētu noprecizēt: buljonu un pīrādziņu kā ēšanas prelūdiju lika (un liek vēl arvien) nevis lielās svinībās, bet gan bēru mielastos. Iespējams, ka kaut kur liek arī pie, teiksim, kāzām un/vai dzimšanas dienām, bet man nav trāpījies.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Anna Pakalnišķe
2018. gada 4. oktobrī 13:03
Recepte
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
jjj
2019. gada 25. janvārī 19:03
Garšīgāk būtu ar liellopu gaļu . Olu arī varētu piemalt klāt.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Monja
2019. gada 26. janvārī 11:13
Izskatas loti gardi piradzini.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi