Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
D
2019. gada 17. oktobrī 16:08
Ragù tas noteikti nav! To gatavo stundām ilgi!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
j
2019. gada 17. oktobrī 21:08
pilnīgi piekrītu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
00
2019. gada 18. oktobrī 10:03
Tas īsti nav a la Bolognese.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Kristīne Štrauss
2022. gada 16. maijā 08:13
Varbūt šī mērce ir garda, bet visai noteikti nav Bolognese. Gurķus no sastāvdaļām ņemam ārā un pievienojam seleriju kātu. Par pārējo - katrā reģionā un pat katrā ģimenē šo mērci gatavo savādāk. Tā kā - var būt arī šādi. Citur gatavošanas sākumā pievieno nedaudz sarkanvīna. Un pilnīgi noteikti - jāvāra cik ilgi vien iespējams. Īstās itāļu saimnieces sāk procesu agri no rīta, lai pusdienlaikā celtu galdā visgardāko Bolognese.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi