"Pievienot anšovu un cept, līdz tas izkūst." Neesmu mēģinājis kausēt anšovus, arī brētliņas nē. Bet, man ir pamatotas aizdomas, ka pie augstām temperatūrām, var izkausēt pilnīgi visu. Bet receptei nav ne vainas, tikai sarežģīt nevajag. Uzvāri makaronus, nokās, tad hujaks- zivju konservus klāt. Der tuncis eļļā, lasis eļļā/ tomātos, skumbrija eļļā/ tomātos labi der, brētliņas tomātos, pat zivju tefteļi tomātos. Galvenais- ja izmanto zivju konservus eļļā, piemauc klāt karoti tomātu pastas. Un konservus uzgāžot karstiem makaroniem, samaisi un uzliec katlam vāku. Lai 10 min. pastāv. Aš restorāna ēdiens:)
Mājas makaroni ar tomātu un tunča mērci
Pievienot komentāru
Populārākais šodien