Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
Sandra Odgaard
2018. gada 21. oktobrī 18:30
es vel no 9% krejuma sajaukuma ar cukuru/nedaudz/ un vanilija cukuru parleju pari aboliem, tad nav tik sausa
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Daina
2019. gada 6. septembrī 09:23
Tikko izlasiju recepti, ķēros klāt. No rauša nekas nesanāca, visa masa pielipa pie cepampapīra,kasīju nost pa gabaliņam. Kaut kas ar mīklu nav kārtībā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ivita
2019. gada 7. septembrī 21:54
Dainai...vaina bija cepampapīrā.Ja pěrk lĕtos papirus tad jebkas lip klāt...
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi