svētdiena, 28. aprīlis
4 komentāri
Sakārtot:
Juhans
2019. gada 3. oktobrī 17:24
Balt(u)maize ir rupjmaize!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
cepējs
2021. gada 24. janvārī 11:19
visu izdarīju un - maize "sagāja putrā", bet āboli neizcepās!
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
cepumiņš
2022. gada 16. martā 09:52
Šis ir ļoti gards, tāds kā sacepums, kuru cepu jau ļoti sen. Tik izmantoju parasto balto tostermaizi, pa vidam iemetot pa pāris rozīnēm.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
Ingrīda
2022. gada 16. martā 16:11
Es sākumā baltmaizi izmērcēju pienā, tad pielieku cukuru, olas, kartupeļu cieti, vanilīnu, ābolus, rozīnes, visu samaisu, pa virsu uzkaisu kanēli. Gatavību pārbaudu ar koka irbulīti.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi