Nu jau tu riktīgi murgo . Pareizā gaļa un etiķi nelēja. Nekā nebija un tik ar etiķi šašliku taisija . Sīpoli un vis. Neviens uz kefīra vai majonēzēm ,CITRONA neko netaisija JO NEBIJA. UN NEIES JAU PRODUKTU IZNIEKOT
man patīk ar etiķi. tā etiķa garša.labi vēl piešaut klāt diļļu sēklas. samīca visu kopā un zem sloga. kinza ir pretīga. garšo kā mutē saspiests šampūns.
Nav jau sevišķi gudri apspriest katra gaumi cepamgaļas(šašļika) sakarā . . . kam vairāk etiķa, kam sīpolu, utt. Sava veida nostaļģiju jau raisa, ja atceramies tā saucamos gadatirgus ar alumīnija kannām ar to šasliku un gaisā virmojošo dūmu un etiķa smaržu, par gaļu šeit paklusēšu, visādi pekstiņi bija :))
Padomju laika klasiskā marināde šašlikam
Pievienot komentāru
Populārākais šodien