Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
3 komentāri
Sakārtot:
bobis
2019. gada 11. aprīlī 17:11
Būs jāizmēģina. Sibīrijas pelmeņos tiešām ir trīs veidu gaļa, bet kā 3.gaļas veidu oriģinālajos pelmeņos liekot lāča gaļu. Un rūdītie sibīrieši pelmeņus ēd, mērcējot etiķī, nevis ar krējumu.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
to beerdrinkers
2019. gada 12. aprīlī 08:07
Ar pāris stundām būs par maz......un veikalā nekad nenopirksi to,ko spēsi pagatavot mājās.Es reizi divos mēnešos veltu pusfabrikātu gatavošanai mājās starp kuriem ir arī pelmeni.Gatavošana nav sarežģīta ,bet baigi piņķerīgā.Rezultāts pārspļauj desmitkārtīgi vislabāko veikala variantu.Pirmkārt tīra gaļa,bez visādām iekšām u.t.t. ko tur maļ klāt pelmeņos rūpnīcās,otrkārt balans starp mīklu un gaļu.Tas gan nav vienā reizē uztaisot sasniedzams,to nosakam tikai ekperimentējot ar attiecību,pelmeņu izmēru,pildījuma recepti,gaļas attiecību u.t.t. Bet ja reizi esi atradis savu variantu,tad ar to vairs problēmu nav.Un pats galvenais,es taisu mīklu ar garšu,respektīvi ne tikai vienkārši mīklu,bet mīklai jau lieku klāt dārzeņu garšvielu maisījumu un tas padara visu vēl garšīgāku....Neko tādu nenopirksi nevienā veikalā.
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts
to bobis
2019. gada 12. aprīlī 08:13
Ar etiķi pelmenus ēd tepat Latvijā,bet Sibīrijā tāda parādība nav novērota,lai gan pelmeņi no lāča gaļas kombinacijā ar alņa gaļu ir ēsti.Ļoti specifiska garša pie kuras noteikti ir jāpierod,lai to lietotu ikdienas uzturā
Ziņot par komentāru Paldies! Ziņojums par komentāru ir saņemts

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi